The smart Trick of κυπαρισσια διαμονη That No One is Discussing

Wiki Article

Πάνω από την παραλία υπάρχουν καφετέριες, αλλά και ταβερνάκια που σερβίρουν φρέσκο ψάρι.

Στην Κυπαρισσία έχουν βρεθεί τάφοι που τοποθετούνται στην Κλασική και Ρωμαϊκή εποχή, ενώ στην κορυφή ενός μικρού λόφου δεσπόζει ενετικό κάστρο.

Προφυλακιστέος κρίθηκε από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο

Η παραλία Στόμιο είναι μια υπέροχη βοτσαλωτή ακτή που περικλείεται από κάθετα βράχια, ενώ το ποτάμι κυλά στο ένα άκρο της δημιουργώντας ένα τοπίο εξαιρετικής ομορφιάς.

Skip to principal articles We’ve mapped A huge number of general public transit routes everywhere in the world, but for many motive, we can easily’t find this webpage.

Μπορείτε να δείτε και να επισκεφθείτε πολλούς κοντινούς προορισμούς, που απέχουν μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Κυπαρισσία.

τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέ Περισσότερα » Μεσσηνία Καταγγελίες Ενδοοικογενειακή Βία

Ταξίδι στις ακτές του ανατολικού Μοριά: Λουτράκι-Παλαιά Επίδαυρος-Μονεμβασιά

Χιλιομετρικές αποστάσεις από την Καλαμάτα προς τις άλλες περιοχές της Μεσσηνίας

«τρέχει» νερό μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας, στο δρόμο με

Εδώ μπήκαμε στην πύλη και απαθανατίσαμε αυτή τη στιγμή. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να βγάλετε όμορφες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Το Κάστρο της Αρκαδιάς: Στην Κυπαρισσία, πάνω από τον παραδοσιακό οικισμό της Παλιάς Πόλης, δεσπόζει here το επιβλητικό κάστρο της Αρκαδιάς, το οποίο αποτελεί το κόσμημα της πόλης. Λόγω της θέσης του ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μία μαγευτική θέα σε όλη τη γύρω περιοχή. Σύμφωνα με τους μελετητές, το κάστρο αποτελεί φραγκικό κτίσμα. Ωστόσο, στο ρου της ιστορίας, το κάστρο πέρασε στα χέρια διάφορων λαών. Το κάστρο ανοικοδομήθηκε από τους Φράγκους, ανασκευάστηκε από τους Βυζαντινούς και αργότερα επεκτάθηκε από τους Τούρκους και τους Ενετούς.

Η Αγία Κυριακή, λίγο παραπάνω από ένα χιλιόμετρο μακριά, μπροστά στη γειτονιά της Μητρόπολης, είναι κι αυτή βοτσαλωτή, με εντυπωσιακά βράχια να την κορνιζάρουν, και πανοραμική θέα σε όλο το χωριό να συνοδεύει τις βουτιές σου.

Περάσαμε εξαιρετικά!!! Η κυρία Ελένη, ο κύριος Γιώργος, ο Βαγγέλης, άπαντες ήταν εξαιρετικοί και παρα πολύ φιλόξενοι. Όλα ήταν θετικά, από το καλωσόρισμα μέχρι και τις παροχές του δωματίου. Από τη στιγμή που φτάνεις, σε καμία περίπτωση δεν νιώθεις ότι εχεις νοικιάσει δωμάτιο για διακοπές αλλά ότι είσαι φιλοξενούμενος.

Report this wiki page